Aanmelden

Lid worden van onze vereniging? Lees dan eerst de FAQ en vul daarna het inschrijfformulier in. Wanneer je het inschrijfformulier invult, gaat direct je jaarlidmaatschap van ColoClue in en ben je lid van onze vereniging, met toegang tot het IRC-kanaal, de mailing lists, en sociale evenementen. Het maandelijkse lidmaatschap gaat pas in als je machine is geplaatst.

Op het inschrijfformulier kun je onder andere aangeven of je een consolepoort nodig hebt. We vinden het ook leuk om te horen wat je met je machine gaat doen in ons netwerk (ook al is dat niet verplicht, we hebben toch graag een beeld van de activiteiten van onze leden.)

Na het opsturen van dit formulier via deze website zullen wij via e-mail antwoorden met de gegevens, zoals IP-adres(sen) en rackpositie. De plaatsingscommissie zal contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor de plaatsing.

Bedankt voor je belangstelling voor ColoClue!

  Naam: *

  Vul hier je volledige naam in

  Bedrijfsnaam:

  (indien nodig)

  Lidmaatschap is alleen mogelijk voor natuurlijke personen, de bedrijfsnaam wordt alleen toegepast voor facturatie.

  Adres: *

  Geef je huidige woonadres door

  Postcode: *

  Vul je postcode in. Bijv. 0000 AA

  Woonplaats: *

  Vul hier je woonplaats in

  Land: *

  Vul hier je land in

  E-mailadres: *

  Adres waar we je op kunnen bereiken voor informatie en andere zaken

  E-mail Mailinglist:

  Mail adres waarop je mail van de mailinglisten wil ontvangen

  Telefoonnummer: *

  Op welk telefoonnummer kunnen wij je eventueel bereiken vb: 099-1234567

  Gebruikersnaam: *

  Gewenste gebruikernaam voor o.a. service menu

  Overige vragen en opmerkingen:

  Vragen, opmerkingen of overige info ? Je kunt het in deze box kwijt. Bij een vraag zullen we zo snel mogelijk proberen je via mail te beantwoorden. Geef ook aan wat je met je machine gaat doen. We zijn erg benieuwd wat onze leden als services draaien in ons netwerk.

  Je jaarlijkse lidmaatschap gaat in op het moment dat je dit formulier invult. De maandelijkse contributie hoef je pas te betalen als je machine is geplaatst.